DB Sport is dé sportschool Rotterdam

Wil jij graag jouw doelen behalen? Ben jij daarvoor op zoek naar een goede sportschool Rotterdam? DB Sport is de sportschool in Rotterdam waar jij naar zoekt. Wij helpen jou optimaal om aan jouw sportieve doelstellingen te werken. Dit doen wij door middel van personal training en groepstrainingen. Je zult je niet alleen energieker, maar ook gezonder voelen. Sporten is namelijk goed voor je weerstand en het creëert een ijzersterke mindset. 

Wanneer jij wil beginnen met sport Rotterdam, kun je dit zelfstandig of onder begeleiding doen. Sporten is natuurlijk beter dan niet sporten, maar begeleid sporten is toch nog weer een stuk beter. DB Sport maakt het ook mogelijk om te trainen in duo’s of in kleine groepen

BEKIJK PRIJZEN Maak een afspraak

AFVALLEN IN 3 STAPPEN

STAP 01.

De eerste drie dagen bouw je je voeding af en begin je de suikers in je lichaam weg te trainen door elke dag 20 – 30 min te sporten.

STAP 02.

Vervolgens ga je 2 – 3 dagen sapvasten. Alle suikers worden weggetraind en de switch naar vetverbranding wordt gemaakt.

STAP 03.

De laatste 4 dagen bouw je je voeding op en eet je lekker gezond. Je blijft sporten waardoor je de switch naar vetverbranding aanhoudt.

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van een Sportvasten Coach. De intensiteit van de work-outs wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

DIT IS WAT MENSEN ZEGGEN

 DE FITTERGY SPORTVASTEN METHODE

Angela Groothuizen

Angela Groothuizen

“Mijn grote vriend Borsato ziet er schandelijk gezond uit. Hij heeft een sportvastenkuur gedaan. Ja, je leest het goed; Sportvasten! Twee woorden waar je niet perse gelukkig van wordt en zeker niet in combinatie met elkaar, meer het is uiterst effectief. Borsato is slank en lijkt wel tien jaar jonger.”

Mensje Melchior

Mensje Melchior

“Ik voel me na het Sportvasten als herboren, ik bruis van de energie en heb veel meer rust in mijn kop. Suiker lust ik zelfs niet meer. Laatst kreeg ik een plak cake en ik vond het gewoonweg niet lekker.”

Belkin Wielerploeg

Trainer Belkin Wielerploeg

“Ik weet zeker dat dit over 5 jaar door iedereen wordt toegepast. Er zijn verschillende universiteiten die de methode van Verkaik hebben onderzocht en hebben bevestigd dat het werkt.”

Een plan op maat, helemaal voor jou!

Jouw doelen en lichaamsbouw vragen om een unieke aanpak. Een aanpak die rekening houdt met jouw specifieke situatie. Aspecten als leeftijd, gewicht en ervaring spelen allemaal een rol in het bepalen van de ideale aanpak. Met een voedings- en trainingsplan op maat train jij effectiever en worden blessures voorkomen. Wij voorkomen dat je op het begin te hard van stapel loopt en vervolgens deze enthousiasme niet kunt aanhouden. Als personal trainer houden wij hier rekening mee. Onze personal trainer in Rotterdam zorgt ervoor dat jij niet alleen vandaag, maar ook over een maand met plezier kunt trainen.

Kom je begeleid trainen bij onze Sportschool Rotterdam? Dan zorg ik ervoor dat je nooit teveel, maar ook niet te weinig van jezelf vraagt!

Voor jouw wens een passend voedingsadvies

Wil jij je doelen zo effectief mogelijk behalen? Dan is een passend voedingsschema erg belangrijk. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid van de juiste stoffen binnen te krijgen. Bij de wens om af te vallen past dan ook een ander voedingsschema dan wie gespierder wil worden. Daarnaast is het beste als je ook nadat je je doelen hebt bereikt blijvend anders blijft eten. Op die manier heb je zo lang mogelijk plezier van je behaalde resultaat.

MAAK EEN AFSPRAAK
GA VAN ‘TE DRUK OM TE SPORTEN’ NAAR GEMOTIVEERD, GEZOND EN IN VORM! IK BEN JOUW PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM!
MAAK EEN AFSPRAAK