DB Sport is dé sportschool Rotterdam

Heb jij er helemaal zin in al jouw doelen te behalen? Ben jij daarvoor op zoek naar een goede sportschool Rotterdam? Goedzo, de eerste stap is gezet! Wij zijn de gym waar jij naar zoekt. Wij helpen jou om optimaal aan jouw doelen te werken. Je zult je niet alleen energieker, maar ook gezonder voelen. Sporten is namelijk erg goed voor je weerstand. 

Wanneer jij wil beginnen met sporten kun je dit zelfstandig of onder begeleiding doen. Sporten is natuurlijk beter dan niet sporten, maar begeleid sporten is toch nog weer een stuk beter. Op deze pagina leggen we je graag uit waarom.

BEKIJK PRIJZEN Maak een afspraak

AFVALLEN IN 3 STAPPEN

STAP 01.

De eerste drie dagen bouw je je voeding af en begin je de suikers in je lichaam weg te trainen door elke dag 20 – 30 min te sporten.

STAP 02.

Vervolgens ga je 2 – 3 dagen sapvasten. Alle suikers worden weggetraind en de switch naar vetverbranding wordt gemaakt.

STAP 03.

De laatste 4 dagen bouw je je voeding op en eet je lekker gezond. Je blijft sporten waardoor je de switch naar vetverbranding aanhoudt.

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van een Sportvasten Coach. De intensiteit van de work-outs wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

DIT IS WAT MENSEN ZEGGEN

OVER DE FITTERGY SPORTVASTEN METHODE

Angela Groothuizen

Angela Groothuizen

“Mijn grote vriend Borsato ziet er schandelijk gezond uit. Hij heeft een sportvastenkuur gedaan. Ja, je leest het goed; Sportvasten! Twee woorden waar je niet perse gelukkig van wordt en zeker niet in combinatie met elkaar, meer het is uiterst effectief. Borsato is slank en lijkt wel tien jaar jonger.”

Mensje Melchior

Mensje Melchior

“Ik voel me na het Sportvasten als herboren, ik bruis van de energie en heb veel meer rust in mijn kop. Suiker lust ik zelfs niet meer. Laatst kreeg ik een plak cake en ik vond het gewoonweg niet lekker.”

Belkin Wielerploeg

Trainer Belkin Wielerploeg

“Ik weet zeker dat dit over 5 jaar door iedereen wordt toegepast. Er zijn verschillende universiteiten die de methode van Verkaik hebben onderzocht en hebben bevestigd dat het werkt.”

Een plan op maat, helemaal voor jou!

Zoveel mensen zoveel wensen. Dit is zeker zo bij sport. Jouw doelen en jouw lichaamsbouw vragen om een unieke aanpak. Een aanpak die rekening houdt met jouw specifieke situatie. Hoeveel ervaring jij hebt, hoeveel jij weegt en hoe oud jij bent spelen bijvoorbeeld allemaal een rol. Dit is niet alleen om zo effectief mogelijk te gaan trainen. Het helpt ook om blessures te voorkomen. Die ontstaan juist vaak doordat mensen te hard van stapel lopen. Je begint heel enthousiast en vraagt daardoor teveel van je lichaam. Hier houdt een personal trainer rekening mee. Die zorgt ervoor dat jij niet alleen vandaag, maar ook over een maand nog met plezier kunt trainen. Iets meer ervaren sporters kunnen wat meer van hun lichaam vragen. Kom je begeleid trainen bij onze Sportschool in Rotterdam? Dan zorg ik ervoor dat je nooit teveel, maar ook niet te weinig van jezelf vraagt!

Voor jouw wens een passend voedingsadvies

Goed trainen is belangrijk, maar niet het enige wat belangrijk is. Wil jij je doelen zo effectief mogelijk behalen? Dan is een passend voedingsschema erg belangrijk. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid van de juiste stoffen binnen te krijgen. Bij de wens om af te vallen past dan ook een ander voedingsschema dan wie gespierder wil worden. Daarnaast is het het beste als je ook nadat je je doelen hebt bereikt blijvend anders blijft eten. Op die manier heb je zo lang mogelijk plezier van je behaalde resultaat.

MAAK EEN AFSPRAAK

GA VAN ‘TE DRUK OM TE SPORTEN’ NAAR GEMOTIVEERD, GEZOND EN IN VORM! IK BEN JOUW PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM!

MAAK EEN AFSPRAAK