WAT IS SPORTVASTEN?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

BEKIJK PRIJZEN Maak een afspraak

AFVALLEN IN 3 STAPPEN

STAP 01.

De eerste drie dagen bouw je je voeding af en begin je de suikers in je lichaam weg te trainen door elke dag 20 – 30 min te sporten.

STAP 02.

Vervolgens ga je 2 – 3 dagen sapvasten. Alle suikers worden weggetraind en de switch naar vetverbranding wordt gemaakt.

STAP 03.

De laatste 4 dagen bouw je je voeding op en eet je lekker gezond. Je blijft sporten waardoor je de switch naar vetverbranding aanhoudt.

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van een Sportvasten Coach. De intensiteit van de work-outs wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

DIT IS WAT MENSEN ZEGGEN

OVER DE FITTERGY SPORTVASTEN METHODE

Angela Groothuizen

Angela Groothuizen

“Mijn grote vriend Borsato ziet er schandelijk gezond uit. Hij heeft een sportvastenkuur gedaan. Ja, je leest het goed; Sportvasten! Twee woorden waar je niet perse gelukkig van wordt en zeker niet in combinatie met elkaar, meer het is uiterst effectief. Borsato is slank en lijkt wel tien jaar jonger.”

Mensje Melchior

Mensje Melchior

“Ik voel me na het Sportvasten als herboren, ik bruis van de energie en heb veel meer rust in mijn kop. Suiker lust ik zelfs niet meer. Laatst kreeg ik een plak cake en ik vond het gewoonweg niet lekker.”

Belkin Wielerploeg

Trainer Belkin Wielerploeg

“Ik weet zeker dat dit over 5 jaar door iedereen wordt toegepast. Er zijn verschillende universiteiten die de methode van Verkaik hebben onderzocht en hebben bevestigd dat het werkt.”

SPORTVASTEN CHALLENGE WEKEN

1 JANUARI T/M 31 JANUARI 2020

De zomer komt eraan! Of je nu gewicht wilt verliezen om in je bikini te passen of omdat je fitter wilt worden: Sportvasten is dé manier om gezond en fit de zomer in te gaan. Mei en juni 2020 wordt daarom de periode voor de Sportvasten Challenge Weken.

MAAK EEN AFSPRAAK

GA VAN ‘TE DRUK OM TE SPORTEN’ NAAR GEMOTIVEERD, GEZOND EN IN VORM! IK BEN JOUW PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM!

MAAK EEN AFSPRAAK