PERSONAL GROUP TRAINING

PERSONAL GROUP TRAINING

Personal group training bij Db Sport in Rotterdam gaat verder dan enkel oefeningen uitzetten. Door onze persoonlijke begeleiding zorgen wij voor doelgerichte trainingen die op jouw doelstellingen aansluiten. De personal group training bestaat uit een selectief groepje leden, waarmee we op een leuke en uitdagende manier trainen. Door met een kleine groep te trainen, creëer je nieuwe connecties met mensen die dezelfde doelen nastreven en elkaar tijdens dit proces ondersteunen.

Tijdens onze personal group training zorgen wij er samen voor dat we jouw doelen gaan behalen, want doelen behaal je niet alleen. Wij pakken onze trainingen op met een Rotterdamse mentaliteit, waar iedere training weer uniek is.

Neem je vrienden mee, zodat je gezellig samen kan sporten onder begeleiding van een professionele trainer.

MEER OVER DB SPORT

Groepstrainingen in Rotterdam

Door met een groepje van 6 tot 8 meiden samen te werken leer je elkaar iedere week steeds beter kennen. Wij hebben al vaak ervaren dat de dames elkaar goed weten te motiveren en ondersteunen.

Vanuit onze toffe ruimte in Rotterdam werken wij aan verschillende disciplines, zodat je een full body workout krijgt. Met lekkere workout muziek zorgen wij er voor dat de sfeer er goed in komt en motiveren we alle dames.

Als je liever eerst wilt kennismaken dan kan dat, je krijgt dan een tour door onze sportschool zodat je helemaal op je gemak bent. Ook nemen wij dan eerst al je vragen en eventuele blessures door.

MEER OVER DB SPORT
Groepslessen voor vrouwen

Voordelen van Personal Group Training

check-solid

Sfeervolle trainingen

Moedig elkaar aan met Personal group training in Rotterdam in groepsverband. Je houdt elkaar gemotiveerd en hebt een reden om door te zetten. Dat terwijl de trainer je ondersteund en adviseert op persoonlijk niveau.

check-solid

Uitdagende trainingen

Trainen in groepjes betekent dat er meer mogelijk is. Groepen kunnen elkaar ondersteunen bij de uitvoering van bepaalde oefeningen die je niet alleen of met zijn tweeën kunt. Leg de lat telkens hoger!

check-solid

Getraind door professionals

Fysiotherapeutische scholing, expert op het gebied van koken dankzij mijn chef-achtergrond gecombineerd met personal training. Dit zijn tools die ik gebruik bij de ontwikkeling van jouw body!

Personal Group Training

Volg onbeperkt onze groepslessen met andere dames

24 WEKEN PGT BLACK
€ 87.50,- 4weken
Excl. 9% BTW
Kies je eigen lessen
1 uur sporten p/week
Personal Group Lessen
Gratis app
Vytal app
AANVRAGEN

Daniel is een super fijne trainer. Hij luistert goed naar wat je wil, of je bepaalde doelen wil halen of gewoon lekker wil sporten. Hij kan je pushen als het nodig is en kan ook inzien als het te veel wordt. Gewoon sporten was nooit echt mijn ding tot ik met daniel ging trainen. Top trainer!

Anna Daantje

Uitdagende workouts met fijne begeleiding en oog voor je persoonlijke wensen en limieten

Madelon van der Tol
24 WEKEN PGT GOLD
€ 172.80,- 4weken
Excl. 9% BTW
10% korting
2 uur sporten p/week
Personal Group Lessen
Gratis app
Vytal app
AANVRAGEN

Daniël is een hele fijne trainer die weet wanneer je nog net wat harder kan, of wanneer je juist even rust nodig hebt. Een goede afwisseling tussen cardio en kracht, wat ik persoonlijk erg fijn vind.

Nora de Koning

LAAT JE OVERTUIGEN

Door de mensen die je voor zijn gegaan!

Behaal doelen met andere vrouwen

Ga jij net als andere dames de uitdaging aan? Samen bepalen we doelen, zodat je tijdens de groepstrainingen kan genieten van een leuke sessie en een verbeterde gezondheid. Een small group training is goed te combineren voor vrouwen die willen afvallen of juist sterker willen worden. Daarnaast kan je tegelijkertijd vriendinnen maken, omdat je echt een band opbouwt.

Groeien met goede begeleiding

Wij laten je niet vallen, maar zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt van een personal trainer tijdens de small group training. Je bent dus altijd in goede handen, ook al werk je in een groepje. Om de trainingen nog leuker te maken zorgen wij voor lekkere muziek om goed op te sporten. Onze gym is goed bereikbaar in het centrum van Rotterdam.

Voeding en mentaliteit

Naast de sportsessies is voeding uitermate belangrijk. Wij zorgen er dan ook voor dat jij precies weet wat je wel en niet moet doen om jouw eigen doel te behalen. Wanneer het even tegen zit of je juist extra gemotiveerd bent, wij staan er voor je om je te helpen. Wij snappen als geen ander hoe het is en begeleiden je maar al te graag! Tegen een kleine maandelijkse aanbetaling kan je ook gebruik gaan maken van de Vytal app, zodat je jouw voeding precies in kan bijhouden. Het leukste is ook nog dat je heel veel suggesties krijgt voor je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.

Personal training
in Rotterdam

Personal TRAINING

Het is heel begrijpelijk als je er niet op zit te wachten om alleen te gaan sporten. Alleen sporten kan snel eenzaam worden. Al snel ga je dan kijken naar een personal trainer. Dan train je nog wel alleen, maar er is iemand waar je mee kan praten. Zo’n personal trainer helpt je dan ook met het correct uitvoeren van de oefeningen. Daarnaast adviseren ze jou over de beste weg om je doelen te bereiken.

DUO training in
Rotterdam

DUO TRAINING

Naast personal training is het verstandig om te kijken naar DUO training. Er is vast wel iemand in jouw omgeving die ook graag wil sporten, maar dit niet alleen wilt doen. Samen sporten betekent ook elkaar aanmoedigen en motiveren. Dat onder begeleiding van een ervaren personal coach. Verder zijn de kosten per persoon ook lager dan bij individuele personal training.