PERSONAL
Training

Binnen 3 maanden meer progressie

Met personal training van DB Sport!

persoonlijke training en begeleiding

MISSIE EN VISIE

Mijn naam is Daniël Blinker. Bij DB sport ben ik gedreven om mensen die zich fysiek en mentaal te laten ontwikkelen door middel van persoonlijke betrokkenheid en optimalisatie van voeding, personal training en mindset.

Dit betekent dat ik niet ophouden zal waar andere personal trainers dat wel doen, we ondersteunen jou om daadwerkelijk te groeien als persoon. Ik bied niet simpelweg voeding en trainingsschema’s aan, maar coach ook op gebied van mindset en zal betrokken bij alle ontwikkelingen die er plaatsvinden.

De meeste mensen in Nederland leven ver onder hun potentie, door middel van mijn professionele coaching krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om je ware potentie op alle vlakken waar te maken. Dit realiseren we door optimalisatie van voeding en training gecombineerd met coaching van persoonlijk leiderschap & mindset.

MEER OVER DB SPORT

“Wij zorgen ervoor dat jij de resultaten boekt die je altijd voor onmogelijk hebt gehouden.”

Meer dan personal training

check-solid

Persoonsgerichte coaching

Bij DB sport draait het om persoonsgerichte coaching en het verlenen van de beste service. Jouw doelstellingen staan op de voorgrond en we zullen er alles aan doen om deze op verantwoorde wijze te realiseren.

check-solid

Uitgebreid plan opstellen

Of je nou wilt afvallen, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, sport specifiek wilt trainen of je spiermassa en kracht wilt vergroten. als ervaren personal trainer stel ik samen met jou een uitgebreid plan op en ontwaken je innerlijke atleet.

check-solid

Getraind door professionals

Daarnaast zijn de personal trainers van Fysiek ook fysiotherapeutisch geschoold. Zo weet je zeker dat je veilig en verantwoord traint en je altijd terecht kunt met complexe vragen of klachten.

Leer daniel blinker kennen door de ogen van de mensen die jouw voor zijn gegaan.

Personal coaching Rotterdam in duo’s

DUO TRAINING

Personal training zegt het eigenlijk al; persoonlijk. Door onze werkwijze kunnen wij je zowel in je eentje, als met meerdere begeleiden. Het voordeel van in duo’s trainen is dat je ook elkaar enorm op weg helpt. De personal coaching Rotterdam gaat verder dan enkel het aanmoedigen tijdens een oefening. We zetten de oefeningen uit naar jouw persoonlijke krachten en gaan samen met jou de strijd aan tegen bijvoorbeeld gewichtverlies.

Personal training Rotterdam
in groepsverband

SMALL GROUP TRAINING

Het gezamenlijk behalen van doelen. Dit kan een grote motiverende factor zijn wanneer je gaat beginnen met sporten. Onze personal training Rotterdam is er dan ook op gebrand om de doelen te behalen en tegelijkertijd plezier te halen uit het sporten. Wanneer je in je eentje naar een sportschool gaat, kan het erg tegenvallen. Wij bieden dan ook Personal training aan in groepsverband. Dit zorgt ervoor dat je jezelf extra motiveert om met de groep mee te doen en tegelijkertijd je doel te behalen.

De kracht van DB Sport

Tijdens de trainingen met je personal trainer begeleiden we je op een verantwoorde manier om nèt dat stapje meer te zetten. Ik besteed veel aandacht aan het correct uitvoeren van oefeningen en dit zal je slopend zijn. Ik maak programma’s met een doordachte opbouw en we beginnen met het aanleren van de basis, voordat we stevig aan de bak gaan. Dit is essentieel, zodat je blessurevrij fitter kunt worden.

Groeien met DB Sport

Tijdens de trainingen met je personal trainer begeleiden we je op een verantwoorde manier om nèt dat stapje meer te zetten. Ik besteed veel aandacht aan het correct uitvoeren van oefeningen en dit zal je slopend zijn. Ik maak programma’s met een doordachte opbouw en we beginnen met het aanleren van de basis, voordat we stevig aan de bak gaan. Dit is essentieel, zodat je blessurevrij fitter kunt worden.

Personal training Rotterdam

Ben je op zoek naar personal training in Rotterdam? Dan ben je bij DB Sport op het goede adres! Voor alles op het gebied van training en gezonde voeding helpen wij je maar al te graag op weg. Door onze jarenlange ervaring in het begeleiden en helpen van mensen in het bereiken van hun doelen, weten we zeker dat we ook jouw kunnen helpen. Wanneer je samen met ons het traject aan gaat, zal je al snel resultaten zien. Door de juiste begeleiding en de juiste mentaliteit kom je namelijk al heel snel heel ver!

Personal trainer Rotterdam

Wanneer jij je zich inschrijft bij DB Sport krijg je een ervaren personal trainer die weet waar hij of zij het over heeft. Toch zegt enkel een persoonlijke sport begeleider niet alles. Wanneer je zelf als sporter bepaalde wensen of klachten hebt, kan dit gemakkelijk worden geïmplementeerd in jou persoonlijke plan. Dit maakt het sporten met onze personal trainer Rotterdam ook écht leuk.