PERSONAL
Training

Waarom Kiezen voor Personal Training bij DB Sport Rotterdam?

 1. Individuele Aandacht:

  Als personal trainer Rotterdam zijn we volledig toegewijd aan jouw succes. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding, waarbij elke training is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

 2. Resultaatgericht:

  Bij DB Sport draait het allemaal om resultaten. Of je nu je conditie wilt verbeteren, spiermassa wilt opbouwen of specifieke fitnessdoelen hebt, de personal trainer zal een aangepast plan opstellen om je te helpen jouw doelen te bereiken.

 3. Variatie en Uitdaging:

  De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend. We combineren diverse oefeningen, technieken en trainingsstijlen om ervoor te zorgen dat elke sessie interessant blijft en je voortdurend wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen.

 4. Voedingsadvies:

  Bij DB Sport begrijpen we dat voeding een integraal onderdeel is van fitness succes. Onze personal trainers bieden deskundig voedingsadvies dat aansluit bij jouw doelen en levensstijl.

MEER OVER DB SPORT

VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINING

 • Op maat gemaakt programma: Een personal trainer ontwerpt een programma dat specifiek is afgestemd op jouw doelen, behoeften en fysieke conditie. Dit betekent dat je trainingen efficiënter zijn en gericht zijn op het bereiken van de gewenste resultaten.

 • Persoonlijke aandacht: Met een personal trainer krijg je één-op-één begeleiding en aandacht tijdens elke trainingssessie. Dit zorgt ervoor dat je techniek correct wordt uitgevoerd en dat je het maximale uit elke oefening haalt, wat blessures kan helpen voorkomen.

 • Motivatie en begeleiding: Personal trainers fungeren als mentoren en motivators, die je aanmoedigen om je grenzen te verleggen en je gemotiveerd houden om je doelen te bereiken. Ze bieden constante ondersteuning en begeleiding, zelfs op dagen dat je zelf minder gemotiveerd bent.

 • Variatie in training: Personal trainers zorgen voor afwisseling in je trainingsroutine, waardoor verveling wordt voorkomen en je gemotiveerd blijft om te trainen. Ze introduceren nieuwe oefeningen, trainingsmethoden en technieken om je uit te dagen en je vooruitgang te stimuleren.

 • Levensstijladvies: Naast training bieden veel personal trainers ook advies op het gebied van voeding, stressmanagement en algemene gezondheid. Ze kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl die past bij je fitnessdoelen en je algemene welzijn bevordert.

Meer dan personal training

check-solid

Persoonsgerichte coaching

Bij DB sport draait het om persoonsgerichte coaching en het verlenen van de beste service. Jouw doelstellingen staan op de voorgrond en we zullen er alles aan doen om deze op verantwoorde wijze te realiseren.

check-solid

Uitgebreid plan opstellen

Of je nou wilt afvallen, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, sport specifiek wilt trainen of je spiermassa en kracht wilt vergroten. als ervaren personal trainer stel ik samen met jou een uitgebreid plan op en ontwaken je innerlijke atleet.

check-solid

Getraind door professionals

Daarnaast zijn de personal trainers van Fysiek ook fysiotherapeutisch geschoold. Zo weet je zeker dat je veilig en verantwoord traint en je altijd terecht kunt met complexe vragen of klachten.

“Wij zorgen ervoor dat jij de resultaten boekt die je altijd voor onmogelijk hebt gehouden.”

Personal training prijzen

Maak optimaal gebruik van persoonlijke begeleiding in 1-op-1 sessies met onze PT’er

24 weken P.t. Black
€ 320,- 4weken
Excl. 9% BTW
Uurtarief €80,-
10% korting
4 uur sporten p/maand
Persoonlijke begeleiding
Gratis app
Gratis Vytal voeding app
Gratis Gymschema's
AANVRAGEN
24 weken p.t. gold
€ 560- 4weken
Excl. 9% BTW
Uurtarief € 80,-
20% korting
8 uur sporten p/maand
Persoonlijke begeleiding
Gratis app
Gratis Vytal voeding app
Gratis Gymschema's
AANVRAGEN

Bij DB Sport is de sfeer altijd goed! Er wordt veel gelachen en daarnaast natuurlijk ook goed getraind. Daniel motiveert je om alles eruit te halen wat er op dat moment in zit. Ook je je even niet goed voelt merkt hij dit op en zorgt dat je rust pakt.

Lotte Bouwman

Top locatie! Daniel is een fijn persoon in omgang (gezellig en weet waar hij het over heeft) en geeft goede lesjes met veel persoonlijke aandacht. Zeker aan te raden!

Romée Wouters

Ik sport nu een aantal maanden bij Daniël. Mijn doel is om sterker en fitter te worden, en dat vervolgens te blijven. Daniël houdt dit goed in de gaten en heb het gevoel dat de sessies elke keer goed aansluiten op mijn niveau! Verder is de sfeer lekker informeel, en de ruimte is netjes en schoon.

Feifei Zhou

Leer daniel blinker kennen door de ogen van de mensen die jouw voor zijn gegaan.

Personal coaching Rotterdam in duo’s

DUO TRAINING

Personal training zegt het eigenlijk al; persoonlijk. Door onze werkwijze kunnen wij je zowel in je eentje, als met meerdere begeleiden. Het voordeel van in duo’s trainen is dat je ook elkaar enorm op weg helpt. De personal coaching Rotterdam gaat verder dan enkel het aanmoedigen tijdens een oefening. We zetten de oefeningen uit naar jouw persoonlijke krachten en gaan samen met jou de strijd aan tegen bijvoorbeeld gewichtverlies.

Personal training Rotterdam
in groepsverband

SMALL GROUP TRAINING

Het gezamenlijk behalen van doelen. Dit kan een grote motiverende factor zijn wanneer je gaat beginnen met sporten. Onze personal trainer in Rotterdam is er dan ook op gebrand om de doelen te behalen en tegelijkertijd plezier te halen uit het sporten. Wanneer je in je eentje naar een sportschool gaat, kan het erg tegenvallen. Wij bieden dan ook Personal training aan in groepsverband. Dit zorgt ervoor dat je jezelf extra motiveert om met de groep mee te doen en tegelijkertijd je doel te behalen.

De kracht van DB Sport

Tijdens de trainingen met je personal trainer begeleiden we je op een verantwoorde manier om nèt dat stapje meer te zetten. Ik besteed veel aandacht aan het correct uitvoeren van oefeningen en dit zal je slopend zijn. Ik maak programma’s met een doordachte opbouw en we beginnen met het aanleren van de basis, voordat we stevig aan de bak gaan. Dit is essentieel, zodat je blessurevrij fitter kunt worden.

Groeien met DB Sport

Tijdens de trainingen met je personal trainer begeleiden we je op een verantwoorde manier om nèt dat stapje meer te zetten. Ik besteed veel aandacht aan het correct uitvoeren van oefeningen en dit zal je slopend zijn. Ik maak programma’s met een doordachte opbouw en we beginnen met het aanleren van de basis, voordat we stevig aan de bak gaan. Dit is essentieel, zodat je blessurevrij fitter kunt worden.