SMALL GROUP
Training

Small group training Rotterdam

Binnen 3 maanden meer progressie

Small group training

Small group training bij Db Sport gaat verder dan enkel oefeningen uitzetten. Door onze persoonlijke begeleiding zorgen wij voor doelgerichte trainingen die op jouw doelstellingen aansluiten. De small group training bestaat uit een selectief groepje leden, waarmee we met elkaar op een leuke en uitdagende manier trainen. Door met een kleine groep te trainen, creëer je nieuwe connecties met mensen die dezelfde doelen nastreven en elkaar tijdens dit proces ondersteunen.

Doelen behaal je niet alleen. Doelen behalen doen we samen!

MEER OVER DB SPORT

HET ULTIEM & ULTIEM+ PAKKET

Transformeer naar de beste versie van jezelf!

Meer dan personal training

check-solid

Sfeervolle trainingen

Moedig elkaar aan met small group training in Rotterdam in groepsverband. Je houdt elkaar gemotiveerd en hebt een reden om door te zetten. Dat terwijl de trainer je ondersteund en adviseert op persoonlijk niveau.

check-solid

Uitdagende trainingen

Trainen in kleine groepjes betekent dat er meer mogelijk is. Kleine groepen kunnen elkaar ondersteunen bij de uitvoering van bepaalde oefeningen die je niet alleen of met zijn tweeën kunt. Leg de lat telkens hoger!

check-solid

Getraind door professionals

Fysiotherapeutische scholing, expert op het gebied van koken dankzij mijn chef-achtergrond gecombineerd met personal training. Dit zijn tools die ik gebruik bij de ontwikkeling van jouw body!

LAAT JE OVERTUIGEN

Door de mensen die je voor zijn gegaan!

Personal training
in Rotterdam

Personal TRAINING

Het is heel begrijpelijk als je er niet op zit te wachten om alleen te gaan sporten. Alleen sporten kan snel eenzaam worden. Al snel ga je dan kijken naar een personal trainer. Dan train je nog wel alleen, maar er is iemand waar je mee kan praten. Zo’n personal trainer helpt je dan ook met het correct uitvoeren van de oefeningen. Daarnaast adviseren ze jou over de beste weg om je doelen te bereiken.

DUO training in
Rotterdam

DUO TRAINING

Naast personal training is het verstandig om te kijken naar DUO training. Er is vast wel iemand in jouw omgeving die ook graag wil sporten, maar dit niet alleen wilt doen. Samen sporten betekent ook elkaar aanmoedigen en motiveren. Dat onder begeleiding van een ervaren personal coach. Verder zijn de kosten per persoon ook lager dan bij individuele personal training.

Small group training Rotterdam

Small group training Rotterdam is wellicht exact wat jij zoekt. Wil jij bepaalde doelen behalen op het gebied van sport? Wil jij afvallen, sterker worden en tegelijkertijd vrienden maken? Dan is het sporten in kleine groepjes wellicht iets voor jou. Ga samen met andere doelen bereiken en zie je eigen progressie binnen no-time opkomen.

Groeien met goede begeleiding

Small group training zorgt ervoor dat je aan je doelen gaat werken in een groep. Hierdoor zul je nooit alleen hoeven sporten en zal je altijd met mensen zijn die hetzelfde doel hebben. Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of aan spieropbouw wilt werken, er zijn altijd mensen in de persoonlijke training die hetzelfde voor ogen hebben. Dit zorgt ervoor dat je zelf nog gemotiveerder wordt dan je wellicht al bent!

Voeding en mentaliteit

Naast de sportsessies is voeding uitermate belangrijk. Wij zorgen er dan ook voor dat jij precies weet wat je wel en niet moet doen om jouw eigen doel te behalen. Wanneer het even tegen zit of je juist extra gemotiveerd bent, wij staan er voor je om je te helpen. Wij snappen als geen ander hoe het is en begeleiden je maar al te graag!