TOP-ERVARINGEN

Daniel is top! Met zijn persoonlijke, effectieve en kwalitatief hoogstaande aanpak weet hij iedereen te motiveren.

Annemarie Mooijaart

Professionele begeleiding en uitdaging op je eigen niveau. Daniël is erg betrokken en werkt samen aan je doelen. Erg fijne ruimte om te trainen.

Jorinde de Bruijne

Fijne locatie , eerlijk advies makkelijk parkeren voor de deur.

Max Goud / Google Local Guide

Uitdagende training op maat met motiverende en deskundige begeleiding. Ook tijdens mijn gehele zwangerschap veilig door kunnen trainen 🙂

Lizzy Van Wing

Professionele training en resultaatgericht. Altijd met een glimlach.

Kevin van Wijk

Daniël Blinker is een toptrainer! Hij weet je te motiveren op een menselijke wijze. Met 30 min Hit training van hem heb ik het gevoel meer te hebben gedaan als een uur gladiator training elders.

Jimmy Pon

Ik train sinds een paar maanden bij Daniël en ben blij met de resultaten die ik daarvan heb. Hij let goed op je om te zorgen dat je elke oefening juist doet en blessures voorkomt. Daarnaast weet hij je zwakke punten/blessures en zorgt hij ervoor dat dit met de juiste oefeningen sterker wordt. Hij pusht je om heel hard je best te doen, zonder over je grenzen heen te gaan.

Laura Steenks

Twee keer in de week trainen met Daniël is altijd gezellig én hard werken. Daniël motiveert en stimuleert je, je doelen te bereiken!

Nicky Lindhout

Top locatie! Daniel is een fijn persoon in omgang (gezellig en weet waar hij het over heeft) en geeft goede lesjes met veel persoonlijke aandacht. Zeker aan te raden!

Romée Wouters

Heerlijk sporten bij DB Sport! Zelfs met een knieblessure verzint Daniël een uitdagende routine voor me. Hij past de workout aan op jouw mogelijkheden en zo eindig je altijd met een voldaan gevoel.

Emma Hesselink

Daniel is een goede trainer die veel rekening houdt met je doelen of eventuele blessures. De trainingen zijn uitdagend en effectief. Hij heeft veel kennis van zijn vak en is een fijn persoon in de omgang.

Karin Cluistra

Daniël is een topper. Na elke les weer zin in de volgende keer.

Ivo Somford

Fijne sport locatie op de goudsesingel, de straat word steeds gezelliger!

Diamant Centrum Rotterdam

Daniel heeft een goede opbouw in zijn trainingen en heeft de capaciteit om zijn training continue aan te passen op je belastbaarheid. Naast hard werken kun je ook met hem lachen!

Chrystal Huberts

Deze winterstop 2 keer per week getraind bij Daniël – DB sport. Normaal hockey ik bij Leonidas in Dames 1. Altijd ’s ochtends getraind om heerlijk fris (met de nodige gezonde spierpijn) de dag te beginnen. Gelukkig is Daniël mega flexibel qua tijd en datum, dus ideaal voor iemand zoals ik van wie de agenda per week verschilt. Naast het trainen op de Goudsesingel heb ik ook een hardloopschema gekregen.

Heel prettig dat er privé-faciliteiten zijn om je even om te kleden en achteraf ook rustig te douchen. Ik heb onwijs veel gelachen, gezweten en genoten van de intensieve ochtenden. Daniël is een trainer die het uiterste in je naar boven haalt, zonder dat hij tegen je schreeuwt of boos moet worden. In die twee maanden ben ik een stuk sterker geworden en zat ik goed in mijn vel. Heel fijn dat Daniël kijkt naar wat jij nodig hebt.

Met de hockey als uitgangspunt hebben we specifiek meer aandacht besteed aan balans en mijn reactievermogen. Als ik mij niet helemaal fit voelde of al flink had hardgelopen de dag daarvoor, werd de training hierop aangepast. Ook toen ik na de wintersport terugkwam met een schouderblessure hebben we samen gekeken naar wat wel en niet kon om wel in beweging te blijven en mijn schouder te trainen, maar ook verstandig om te gaan met de beperkingen.

Na dit hockeyseizoen kom ik in ieder geval terug op de Goudsesingel (trouwens heel praktisch midden in het centrum) om helemaal fit de zomer en het nieuwe seizoen in te gaan!

Céline Mulder

Uitdagende workouts met fijne begeleiding en oog voor je persoonlijke wensen en limieten

Madelon van der Tol

Trainen bij Daniel Blinker is helemaal top. Hij laat je heldere doelen stellen en stimuleert je er vol voor te gaan. Het is niet altijd even makkelijk, maar het resultaat mag er wezen: ik train nu zo’n drie maanden bij hem, ben ruim 12 kg afgevallen en ben fitter dan ooit. De trainingen zijn zeer afwisselend, van pure krachttraining en core tot cardio, met regelmatig superleuke bokssessies. Aanrader!

Irma Benliyan

Ik kan Daniel Blinker aanbevelen omdat hij bij elke training enthousiast en actief betrokken met je is. Hij past de training aan op je eigen wensen om fit te worden en houdt je tegelijkertijd gemotiveerd om met plezier door te zetten. Met voor mij als resultaat dat ik mij na jaren weer fit en gemotiveerd voel om mijn danshobby opnieuw op te pakken!

Ook de ruimte is mooi en comfortabel waardoor je lekker jezelf kan zijn.

Dee S.

Het trainen met Daniël is passend en top. De trainingen zijn afwisselend en hij stimuleert je om door te gaan. Ik raad Daniël zeker aan!

Miranda Terlouw

Goede professionele begeleiding met een enorme dosis humor. Indien je een personal trainer zoekt in Rotterdam die je motiveert met humor en niet met geschreeuw dan is trainen met Daniel je beste keus.

Marieke Mol

Goede personal trainer. Hij is gedreven en enthousiast. Echt een doorzetter wat betreft het halen van je persoonlijke doelen. Zeker een aanrader!!

Dace Job

Zeer goede personal trainer. Prima samengestelde training per individu. Af en toe wel veeleisend, wel altijd met een glimlach! Het is iets duurder dan de sportschool, maar veel resultaat krijg je ervoor terug!

Hugo Buitink

Goede professionele persoonlijke begeleiding van Daniel. Erg motiverend, en nooit saai. Het resultaat is super! Ik zal ten alle tijde Daniel Blinker aanraden als je een personal trainer zoekt in Rotterdam

Isabelle Geeris

(🇬🇧) I have been training with Daniel for 2 months and have seen great results , lost 6kgs and feeling great. Daniel keeps the workout fun and also varies the training every time and with this i look forward to every session.

(🇳🇱) Ik heb 2 maanden met Daniel getraind en heb geweldige resultaten gezien, 6kg verloren en me geweldig voelen. Daniel houdt de training leuk en wisselt ook de training elke keer en hierbij kijk ik uit naar elke sessie.

Rory O' Loughlin

(🇬🇧) Daniel is a great trainer. He is demanding and encouraging and he knows how to push your limits.The training sessions are very diverse and he likes to excercise with your own weight.
I also do boxong sessions with him and it is a lot of fun. These sessions are also a very complete training because he always mixes them with some high-cardio exercise
You see results and you really enjoy.

(🇳🇱) Daniel is een geweldige trainer. Hij is veeleisend en bemoedigend en weet je grenzen te verleggen. De trainingen zijn erg divers en hij traint graag met je eigen gewicht.
Ik doe ook boxong-sessies met hem en het is erg leuk. Deze sessies zijn ook een zeer complete training omdat hij ze altijd mixt met een hoge cardio-oefening
Je ziet resultaat en je geniet er echt van.

Bea Rotterdam

Leuke personal gym met Daniel Blinker die personal training hoog in het vaandel heeft staan. Daniel Blinker ga zo door met het helpen van hun doelstellingen 😄

Chelsea de Graaf
Lianne Mack
Fouad Benbelkheir
R Van Loon / Google Local Guide

GA VAN ‘TE DRUK OM TE SPORTEN’ NAAR GEMOTIVEERD, GEZOND EN IN VORM! IK BEN JOUW PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM!

MAAK EEN AFSPRAAK