DUO Training
in Rotterdam

DUO Personal Training van Daniël

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training bij sportschool DB Sport in Rotterdam. Als personal trainer maak ik voor beiden een persoonlijk plan op. Je ontvangt een persoonlijk voedingsschema en trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling.

De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten. En als je plezier hebt, dan is het allemaal een stuk makkelijker om je doelen te behalen.

Bij onze sportschool in Rotterdam is iedereen gelijk. Door het opstellen van duidelijke doelen kunnen we samen met jouw trainingspartner de beste resultaten halen. Wil je meer weten over de duo training van DB Sport in Rotterdam? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

MEER OVER DB SPORT

DUO training prijzen

Volg samen met jouw partner of vriend(in) de voordelige duo trainingen

3 maanden
€ 216,- p.p.p.m.
Excl. 9% BTW
Uurtarief €80,-
25% + 10% korting
4 uur sporten p/maand
Persoonlijke begeleiding
Gratis app
AANVRAGEN
12 maanden
€ 192,- p.p.p.m.
Excl. 9% BTW
Uurtarief € 80,-
25% + 20% korting
4 uur sporten p/maand
Persoonlijke begeleiding
Gratis app
AANVRAGEN

Twee keer in de week trainen met Daniël is altijd gezellig én hard werken. Daniël motiveert en stimuleert je, je doelen te bereiken!

Nicky Lindhout

Heerlijk sporten bij DB Sport! Zelfs met een knieblessure verzint Daniël een uitdagende routine voor me. Hij past de workout aan op jouw mogelijkheden en zo eindig je altijd met een voldaan gevoel.

Emma Hesselink

Daniël is een topper. Na elke les weer zin in de volgende keer.

Ivo Somford

Voordelen van DUO training

check-solid

Samen plezier

Je beleeft samen plezier aan sporten en je personal trainer zorgt voor variatie in jouw duo training.

check-solid

Doelen behalen

het programma is volledig gericht op jouw persoonlijke doelstelling, ondanks dat je met zijn tweeën traint.

check-solid

Persoonlijke coaching

Je personal trainer is altijd bereikbaar voor vragen en motivatie.

check-solid

Veilig sporten

Zoek op een veilige manier je grenzen op in een resultaatgericht beweegprogramma.

check-solid

Gezond leven

Werk aan een gezonde levensstijl met aandacht voor training, voeding en rust.

check-solid

Training aan huis

Naast duo training in onze studio geven we ook training aan huis of op een andere door jou gewenste locatie.

DUO Training DB Sport

DUO training in Rotterdam

Ik ben Daniël Blinker en zorg ervoor dat jullie samen weer in shape komen. Een groot voordeel van een duo training is dat je samen dezelfde training doorstaat en elkaar dus heel goed kan begrijpen.

Bij DB Sport focussen we ons op een aantal onderdelen zoals: voeding, juiste training en een positieve mindset. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jullie de doelstellingen gaan halen die we vooraf hebben opgesteld.

Je kan een trainingsmoment reserveren via onze app, zodat je samen kan bepalen wanneer je langs komt om te trainen. Wil je meer weten over de duo personal training in Rotterdam? Neem contact op voor een gratis intakegesprek, zodat we elkaar goed kunnen leren kennen. Of neem contact op voor eventuele vragen of meer informatie.

MEER OVER DB SPORT

LAAT JE OVERTUIGEN

Door de mensen die je voor zijn gegaan!

Volledige begeleiding

PERSONAL TRAINING

Wil je graag specialistische begeleiding op persoonlijk niveau. Ga dan voor personal training. Dat betekent dat jouw trainingssessies een 1-op-1 sfeer zullen hebben

Goedkoper dan een
personal trainer

SMALL GROUP TRAINING

Sporten met volledige begeleiding, maar dan met de gezelligheid van een volledige groep vrienden, of leer nieuwe mensen kennen via een gemeenschappelijke hobby of passie voor sport. Bovendien kun je met de motivatie van anderen veel meer bereiken. Small group training is dé oplossing voor mensen die houden van samen sporten!