VOEDINGSPROGRAMMA & COACHING

We weten allemaal dat voeding essentieel is voor het bereiken van jouw lichamelijke doelstellingen en het hanteren van een gezonde levensstijl. Toch hebben veel mensen moeite met het doorbreken van slechte eetgewoontes. Of kost het te veel tijd om uit te zoeken wat je nu precies moet eten en hoeveel. Omdat wij geloven dat jezelf fit voelen door een gezonde levensstijl bijdraagt aan een beter leven, hebben we een voedingsprogramma samengesteld. Met dit persoonlijke programma behaal jij gegarandeerd jouw doelen.

Na een gesprek maken we samen een persoonlijk voedingsschema. Het schema is zichtbaar in de app en tot 10 dagen vooruit te plannen. Je hebt dus altijd inzicht in wat en hoeveel je moet eten. We houden bij het voedingsschema volledig rekening met jouw doelstelling en voorkeuren. Zo kun je jouw gewenste aantal eetmomenten invoeren, maaltijdvoorkeuren opgeven en ingrediënten uitsluiten. Ook houdt de app rekening met allergieën, voorkeur voor vega(n) en maximale bereidingstijd.

Je kunt voorgestelde recepten eenvoudig wisselen voor een andere maaltijd of zelf een favoriete maaltijd samenstellen en inplannen. Er zijn 1.500 recepten beschikbaar, om gezond, lekker én gevarieerd te eten. De recepten worden regelmatig aangevuld.

Via de coachomgeving zien we precies wat je gegeten hebt, nog gaat eten en je bijsturen, indien nodig. Wekelijks evalueren we jouw voortgang. In de app zit ook een handige chatfunctie, zodat je direct jouw vragen kunt stellen.

VRAAG INFORMATIE AAN

VYTAL APP

Het unieke van VYTAL is dat alles wordt gepersonaliseerd. Bij het instellen van jouw voorkeuren in de app kun je dicht bij je eigen voedingspatroon blijven, waardoor het minder moeite kost om aan te passen. Na registratie wordt er een persoonlijke weekmenu klaargezet. De app berekent zelf de portiegrootte van recepten en schaalt die automatisch naar jouw behoeften. Hierdoor hoef je ook geen calorieën te tellen! Het aantal porties, bijvoorbeeld voor je hele gezin, kun je ook aanpassen.

Elk recept heeft een duidelijke ingrediëntenlijst en eenvoudige bereidingswijze. Bij elke maaltijd zijn de voedingswaarden zichtbaar. Als je een maaltijd favoriet maakt, komt hij vaker terug op je schema. En is het tijd voor de boodschappen? In de app zit een handig boodschappenlijstje. Deze kun je uitbreiden en delen via bijvoorbeeld Whatsapp of mail. Of je laat het boodschappenlijstje direct bezorgen via Albert Heijn. De app is beschikbaar voor iPhone en Android.

VRAAG INFORMATIE AAN

GA VAN ‘TE DRUK OM TE SPORTEN’ NAAR GEMOTIVEERD, GEZOND EN IN VORM! IK BEN JOUW PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM!

MAAK EEN AFSPRAAK