DANIËL BLINKER

PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM

Mijn naam is Daniël Blinker. Bij DB sport ben ik gedreven om mensen die zich fysiek en mentaal te laten ontwikkelen door middel van persoonlijke betrokkenheid en optimalisatie van voeding, personal training en mindset.

Dit betekent dat ik niet ophouden zal waar een andere personal trainer dat wel zou doen, we ondersteunen jou om daadwerkelijk te groeien als persoon. Ik bied niet simpelweg voeding en trainingsschema’s aan, maar coach ook op gebied van mindset en zal betrokken bij alle ontwikkelingen die er plaatsvinden.

De meeste mensen in Nederland leven ver onder hun potentie, door middel van mijn professionele coaching krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om je ware potentie op alle vlakken waar te maken. Dit realiseren we door optimalisatie van voeding en training gecombineerd met coaching van persoonlijk leiderschap & mindset.

Jouw doel is mijn missie

Misschien wil je afvallen, spiermassa aankomen, train je voor een marathon of wil je je algehele fitheid verbeteren. Wat het ook is, door jouw doel helder voor ogen te hebben kan ik de weg naar succes voor je uitstippelen. Een weg die altijd persoonlijk en op maat is. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van sportvasten, looptrainingen en topsport conditietraining. De kennis uit deze opleidingen pas ik toe in mijn werkwijze.

Dagverse gerechten

Omdat ik begrijp dat het naast een veeleisende functie een uitdaging kan zijn om de tijd te vinden om gezond te koken, bied ik binnen twee van mijn personal training pakketten (het Ultiem en Ultiem+ pakket) ook mijn diensten aan als kok*. Ik doe de boodschappen, bereid gerechten met verse ingrediënten en bezorg de maaltijden dagelijks bij je thuis. Zo kun jij je focussen op de andere zaken en tegelijkertijd een gezond voedingspatroon vasthouden.

Oprechte interesse

Over de mensen bij DB Sport die bij mij personal training volgen, geven aan dat mijn humor, onuitputtelijke positieve energie en oprechte interesse in hen als persoon hetgeen is wat hen motiveert. Dit zie ik als groot compliment! Trainen in een vertrouwelijke sfeer en het hebben van fun is belangrijk en zorgen ervoor dat je kunt doorzetten. Door een band met mijn sporters op te bouwen weet ik wat hen drijft en stimuleert, maar ook wat hen kan afremmen. Hierdoor kan ik een trainings- en voedingsprogramma nog beter op iemands persoonlijke situatie afstemmen.

Ik weet hoe moeilijk het is om de eerste stap te zetten, maar het zetten van die eerste stap is soms al de grootste overwinning. Ga ervoor!

Ik wil kennismaken

* Meer weten over mijn Ultiem en Ultiem+ personal trainingspakket? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06 11 01 86 45.

over mij

DE GYM IN ROTTERDAM

IN HET GEZELLIGE HIG COMPLEX AAN DE GOUDSESINGEL