DANIËL BLINKER

PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM

Mensen begeleiden naar een gezonde lifestyle en bovenal naar hun succes op het gebied van training- en voeding is waar ik voor leef. Het is een bewezen feit dat wanneer je je fysiek goed voelt, je je mentaal ook sterker voelt. Hierdoor kun je op andere gebieden in het leven nog beter presteren. Dankzij mijn jarenlange ervaring als personal trainer en chef-kok kan ik je zowel op het gebied van training- als voeding adviseren en ben ik naast personal trainer, ook in te huren als kok. Zo ben je niet alleen verzekerd van een effectieve training maar ook van de juiste voeding. 

Jouw doel is mijn missie

Misschien wil je afvallen, spiermassa aankomen, train je voor een marathon of wil je je algehele fitheid verbeteren. Wat het ook is, door jouw doel helder voor ogen te hebben kan ik de weg naar succes voor je uitstippelen. Een weg die altijd persoonlijk en op maat is. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van sportvasten, looptrainingen en topsport conditietraining. De kennis uit deze opleidingen pas ik toe in mijn werkwijze.

Dagverse gerechten

Omdat ik begrijp dat het naast een veeleisende functie een uitdaging kan zijn om de tijd te vinden om gezond te koken, bied ik binnen twee van mijn personal training pakketten (het Ultiem en Ultiem+ pakket) ook mijn diensten aan als kok*. Ik doe de boodschappen, bereid gerechten met verse ingrediënten en bezorg de maaltijden dagelijks bij je thuis. Zo kun jij je focussen op de andere zaken en tegelijkertijd een gezond voedingspatroon vasthouden.

Oprechte interesse

Over de mensen bij DB Sport die bij mij personal training volgen, geven aan dat mijn humor, onuitputtelijke positieve energie en oprechte interesse in hen als persoon hetgeen is wat hen motiveert. Dit zie ik als groot compliment! Trainen in een vertrouwelijke sfeer en het hebben van fun is belangrijk en zorgen ervoor dat je kunt doorzetten. Door een band met mijn sporters op te bouwen weet ik wat hen drijft en stimuleert, maar ook wat hen kan afremmen. Hierdoor kan ik een trainings- en voedingsprogramma nog beter op iemands persoonlijke situatie afstemmen.

Ik weet hoe moeilijk het is om de eerste stap te zetten, maar het zetten van die eerste stap is soms al de grootste overwinning. Ga ervoor!

Ik wil kennismaken

* Meer weten over mijn Ultiem en Ultiem+ personal trainingspakket? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06 11 01 86 45.

over mij

DE GYM IN ROTTERDAM

IN HET GEZELLIGE HIG COMPLEX AAN DE GOUDSESINGEL