DANIËL BLINKER

PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM

Ontdek je kracht en bereik nieuwe hoogtes terwijl ik ervoor zorg dat je gemotiveerd blijft! Met meer dan 7 jaar ervaring in het geven van Personal Training kan ik jou helpen de knop om te zetten en te kiezen voor een gezonde lifestyle. Kom in vorm, train je spieren en je uithoudingsvermogen en ervaar hoe het is om veel meer energie te hebben. Na een training ben je trots op jezelf en voel je je goed.

Ik leef ervoor om mensen te begeleiden naar hun gezonde lifestyle en bovenal naar hun succes. Je zult mij nooit in een slechte bui aantreffen. Ik geloof dat mijn positieve energie bijdraagt om het maximale uit jou te kunnen halen, zowel mentaal als fysiek.

De energie die je in jezelf investeert, krijg je terug. Als je succesvol wilt zijn in iets zal je uit je comfort-zone moeten stappen! Dit is geen makkelijk proces, maar het levert echte resultaten op en dat is waar we het voor doen toch? Ik zal er alles aan doen om jou optimaal te begeleiden zodat jij je doelen bereikt. Want wat voelt nu beter dan succes?

MAAK EEN AFSPRAAK
over mij

DE STUDIO IN ROTTERDAM

IN HET GEZELLIGE HIG COMPLEX AAN DE GOUDSESINGEL

 

LOCATIE DB SPORT

KLIK HIER VOOR GOOGLE MAPS