Personal training voor bedrijven

ONTSPANNEN & FITTE MEDEWERKERS IN BEDRIJVEN

Om goed te kunnen functioneren op je werk, moet je goed in je vel zitten. Het is dus belangrijk om de gezondheid van je medewerkers prioriteit te geven. Een vitaliteitsbeleid voor bedrijven is niet alleen belangrijk voor het welzijn van je personeel: het is van grote invloed op de gezondheid van je organisatie. Hoe bevorder je vitaliteit op de werkvloer? En hoe moet zo’n aanpak er eigenlijk uitzien? DB Sport helpt je met het zetten van de eerste stap naar een gezond vitaliteitsbeleid binnen je bedrijf.

VITALITEITSBELEID VOOR BEDRIJVEN

In een vitaliteitsbeleid leg je de basis voor een gezonde toekomst. Niet allen voor je medewerkers, maar ook voor de organisatie. Vitaliteit op de werkvloer is een thema dat voor werknemers en bedrijven steeds belangrijker wordt: Nederland vergrijst en Nederlanders moeten door de hoger wordende AOW-leeftijd langer doorwerken. Hoe gezond je werknemers nu zijn, zegt al heel veel over het welzijn van je personeel op de lange termijn. Je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met het integreren van gezonde maatregelen. Zo kun je met goede coaching stress tegengaan en breng je met een goed vitaliteitsplan op het gebied van voeding je personeel lichamelijk (en emotioneel) in balans.

VRAAG INFORMATIE AAN
vitaliteit voor bedrijven

DE WEG NAAR VITALITEIT

PLAN VAN AANPAK

Wil je ook de vitaliteit van je medewerkers verbeteren? Zorg ervoor dat vitaliteit hoog op de agenda komt te staan bij de directie en HR. Begin daarna met het opstellen van een aanpak voor je vitaliteitsbeleid. Wat is de reden dat er binnen de organisatie meer aandacht voor vitaliteit moet komen? Is het met het oog op de vergrijzing en het duurbaar inzetten van medewerkers of is er misschien sprake van een hoog ziekteverzuim? Of wil je met een goed vitaliteitsbeleid graag een aantrekkelijkere werkgever worden op de arbeidsmarkt?  Dit kan veel uitmaken voor het beleid dat je opstelt en de uiteindelijke maatregelen die je doorvoert. Er is daarom niet één vitaliteitsbeleid voorbeeld beschikbaar dat je kunt copy-pasten: kijk kritisch naar de strategie en doelen binnen jouw organisatie. Zo worden er verschillende vitaliteitprogramma’s denkbaar, bijvoorbeeld één op het beter inrichten van bedrijfsprocessen en het tegengaan van een te hoge werkdruk en één op het bieden van gezonde en gevarieerde voeding.

VRAAG INFORMATIE AAN

GA VAN ‘TE DRUK OM TE SPORTEN’ NAAR GEMOTIVEERD, GEZOND EN IN VORM! IK BEN JOUW PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM!

MAAK EEN AFSPRAAK