De ultieme begeleiding in voeding en training

Wat ik vaak zie, is dat onderwerpen als voeding en sport minder aandacht krijgen zodra iemand het druk heeft. Terwijl een gezonde levensstijl er juist voor zorgt dat je overdag topprestaties kunt leveren. Door hier geen aandacht aan te besteden, benadeel je dus jezelf en jouw dagelijkse prestaties! Wat dacht je ervan als beide voor jou geregeld worden zodat je er geen omkijken meer naar hebt? Ofwel, jij gaat door met topsport bedrijven in je werk en ik zorg ervoor dat je met de ultieme begeleiding fysiek en lichamelijk fit blijft.

Binnen mijn Ultiem en Ultiem+ pakketten combineer ik training en voeding op een ultieme manier: ik train met je, kook dagverse maaltijden én bezorg deze dagelijks bij jou thuis. Zo win je tijd, gemak en word/blijf je fit. Dit zorgt ervoor dat jij kunt blijven presteren op hoog niveau. Met een persoonlijk trainingsprogramma en voedingsplan afgestemd op jouw doelstellingen, lichaamsbouw en gezondheidswensen heb je de ultieme begeleiding waarmee het gewenste resultaat behaalt wordt!

Het beste van twee werelden

Mijn naam is Daniël Blinker en ik ben gecertificeerd personal trainer in Rotterdam en ervaren chef-kok. Ik ben mijn sportcarrière in 1999 begonnen als voetballer. Hier leerde ik: als je hard werkt, kun je jouw doelen behalen! Als sporter ervaarde ik dat je de juiste bouwstoffen moet binnen krijgen om goed te kunnen presteren en daarom ben ik mij daarin gaan verdiepen. Dit deed ik middels een opleiding tot chef-kok. Hier leerde ik alles over gezonde (en lekkere!) voeding. In 2014 opende ik mijn eigen trainingsstudio en in de jaren die volgde, heb ik diploma’s behaald op het gebied van (topsport) conditietraining, sportvasten en looptraining. Sinds 2019 bied ik met mijn Ultiem en Ultiem+ pakketten een uniek concept aan: als personal trainer ga ik 1-op-1 met jou trainen én kook ik vanuit mijn ervaring als chef-kok voor jou. Kortom, ik bied je de ultieme begeleiding.

Het Ultiem en Ultiem+ pakket

Mijn passie en expertise voor sport en koken combineer ik in het Ultiem en Ultiem+ pakket. Binnen beide pakketten maak ik een persoonlijk trainingsprogramma en voedingsplan, doe ik de boodschappen en kook ik de maaltijden. Deze kun je vervolgens bij mij afhalen of ik bezorg ze bij je thuis.

Ultiem pakket

 • Personal Training sessies (2x per week)
 • Boodschappen voor alle hier onder genoemde maaltijden
 • Dagvers ontbijt (4x per week)
 • Dagverse avondmaaltijd (4x per week)

Ultiem+ pakket

 • Personal Training sessies (2x per week)
 • Boodschappen voor alle hier onder genoemde maaltijden
 • Dagelijks verse maaltijden bij jou thuisbezorgt (4x per week)
 • Dagvers ontbijt (4x per week)
 • Dagverse lunch (4x per week)
 • Dagverse avondmaaltijd (4x per week)
 • Smaakvolle tussendoortjes (4x per week)

Ter info: Gaat jouw voorkeur uit naar maaltijden voor 1, 2 of 3 dagen per week of een personal training sessie meer of minder, dan is dit uiteraard bespreekbaar. Lunch en tussendoortjes worden bij het Ultiem pakket elders ingekocht en de maaltijden dien je zelf op te halen.

Klinkt goed. Laten we kennismaken!

Zij gingen jou voor…

referenties-vince

Vince – “Met zijn humor, relaxte vibe en afwisselende workouts weet Daniël mij altijd te motiveren!”

referenties-arjan

Arjan – “Voor mij is Daniel niet alleen een fitness trainer, maar een allround lifestyle coach. Ik sport 3 tot 4 keer per week, en krijg daarnaast passende maaltijden op maat, om mijn doelen sneller te behalen. Daniel staat 24/7 klaar en dat past goed binnen mijn levensstijl. Een hele dikke aanrader voor iedereen.”

referenties-tess

Tess – “Ergens anders was ik een nummertje, één van de vele sporters. Bij Daniël niet. Hij gaat een persoonlijke band met je aan, onthoudt wat je vertelt en is geïnteresseerd. Doordat hij zelf erg open is voelt het snel vertrouwd.”

Veelgestelde vragen

Aanmelden is mogelijk via de “ik wil kennismaken”-knop op deze pagina of door mij te bellen op +31 (0)6 11 01 86 45.

Op deze pagina bied ik het Ultiem en Ultiem+ pakket. Twee ultieme en unieke manieren om aan jouw algehele fitheid en levensstijl te werken. Het verschil tussen beide pakketten: het Ultiem+ pakket is inclusief ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes allen bereidt door mij én bij jou thuisbezorgt door mij. Bij het Ultiem pakket koop ik jouw lunch en tussendoortjes elders in en dien je alle maaltijden zelf bij mij op te halen.

Wil je liever alleen je trainingssessies bij mij afnemen? Bekijk dan mijn andere aanbod op deze pagina.

Ja, dit is mogelijk! Een proefperiode is vrijblijvend en duurt 2 dagen. De invulling (en kosten) ervan hangt af van het pakket waarin je geïnteresseerd bent (zie vraag 2 voor meer informatie over het verschil tussen het Ultiem en Ultiem+ pakket). De proefperiode bevat 1 personal training sessie.

Wanneer je hier gebruik van wilt maken neem dan contact met mij op via de kennismaak-knop op deze pagina of telefonisch via +31 (0)6 11 01 86 45..

Bij aanschaf van een Ultiem of Ultiem+ vervalt de proefperiode en worden de kosten verrekend met de maandprijs

Wanneer je geïnteresseerd bent in het Ultiem of Ultiem+ pakket dan hoor ik graag van je via de kennismaak-knop op deze pagina of telefonisch via +31 (0)6 11 01 86 45. Na een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en eventuele allergieën, intoleranties en/of dieetwensen (vegetarisch/vegan/etc.) bespreken maak ik een offerte op maat voor je. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid dagen waarop je maaltijden wenst en hoe vaak je wilt trainen. Er worden geen inschrijfkosten gerekend.

Om je een indicatie te geven: Het Ultiem+ pakket inclusief 4 dagen waarop je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes thuisbezorgt krijgt en 3 personal training sessies per week kost per maand € 1999,- ex btw.

De minimale looptijd van beide pakketten is 3 maanden. Wanneer deze voorbij is wordt hij automatisch verlengd voor een zelfde periode.

De trainingen vinden plaats op mijn eigen trainingsstudio op de Goudsesingel 56 te Rotterdam. De trainingen zijn 1-op-1 en afgestemd op jouw doelen en persoonlijke situatie. Op mijn trainingslocatie zijn kleedkamers, douches en kluisjes aanwezig.

Dit hangt af van het type blessure. Wanneer je contact met mij opneemt bespreek ik graag de mogelijkheden met je.

Jazeker. Mijn maaltijden zijn afgestemd op jou als persoon en volledig op maat.

We kunnen dit absoluut bespreken. Houd rekening met een meerprijs, die we netjes in de offerte vooraf met je communiceren.