Bij DB Sport begrijpen we dat het bereiken van je gezondheids- en fitnessdoelen niet alleen draait om intensieve trainingssessies, maar ook om een gebalanceerd dieet en persoonlijke begeleiding. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om jou te helpen op weg naar een gezondere levensstijl, met specifieke aandacht voor dieet, eetschema’s en afvallen in Rotterdam.

eetschema afvallen
Kwark Sportvoeding

Waarom DB Sport?

1. Expertise in Dieetbegeleiding in Rotterdam

Onze gecertificeerde voedingsdeskundigen begrijpen dat een gezond dieet de sleutel is tot succesvol afvallen. Bij DB Sport bieden we op maat gemaakte dieetplannen die rekening houden met jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt eten, wij passen het dieet aan dat bij jou past.

2. Persoonlijke Eetschema’s voor Effectief Afvallen

Een eetschema op maat is essentieel voor succesvol gewichtsverlies. Onze voedingsdeskundigen werken nauw met je samen om een persoonlijk eetschema te ontwikkelen dat niet alleen voldoet aan jouw voedingsbehoeften, maar ook haalbaar is in jouw dagelijks leven. Met de nadruk op evenwichtige maaltijden en gezonde snacks, zorgen we ervoor dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

3. Afvallen in Rotterdam: Meer dan Alleen Sporten

Bij DB Sport geloven we in een holistische benadering van gezondheid. Naast dieetbegeleiding en eetschema’s bieden we ook uitgebreide ondersteuning op het gebied van fitness en welzijn. Onze ervaren trainers ontwikkelen gepersonaliseerde trainingsprogramma’s die aansluiten bij jouw fitnessniveau en doelstellingen, zodat je op een effectieve en veilige manier kunt afvallen.

4. Community en Ondersteuning

Bij DB Sport ben je niet alleen. Onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen staat klaar om elkaar te ondersteunen op de weg naar een gezonder leven. Of het nu gaat om het delen van recepten, het motiveren tijdens workouts of het vieren van successen, onze community speelt een cruciale rol in het creëren van een ondersteunende omgeving waarin jij kunt gedijen.

Onze Diensten

 • Dieetbegeleiding in Rotterdam: Persoonlijke consultaties met onze voedingsdeskundigen om een aangepast dieetplan te ontwikkelen.

 • Eetschema’s op Maat: Gedetailleerde eetschema’s die passen bij jouw levensstijl en doelen.

 • Afvallen in Rotterdam: Gepersonaliseerde fitnessprogramma’s en continue begeleiding om jouw gewichtsverliesdoelen te bereiken.

 • Community en Ondersteuning: Toegang tot onze actieve gemeenschap voor motivatie en gezamenlijk succes.

Bij DB Sport streven we ernaar om niet alleen jouw fitnessdoelen te bereiken, maar ook om een positieve verandering in jouw levensstijl te bewerkstelligen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen op weg naar een gezonder en vitaler leven in Rotterdam!

dieet Rotterdam

Het Ultiem en Ultiem+ pakket

Mijn passie en expertise voor sport en koken combineer ik in het Ultiem en Ultiem+ pakket. Binnen beide pakketten maak ik een persoonlijk trainingsprogramma en voedingsplan, doe ik de boodschappen en kook ik de maaltijden. Deze kun je vervolgens bij mij afhalen of ik bezorg ze bij je thuis.

Ultiem pakket

 • Personal Training sessies (2x per week)
 • Boodschappen voor alle hier onder genoemde maaltijden
 • Dagvers ontbijt (4x per week)
 • Dagverse avondmaaltijd (4x per week)

Ultiem+ pakket

 • Personal Training sessies (2x per week)
 • Boodschappen voor alle hier onder genoemde maaltijden
 • Dagelijks verse maaltijden bij jou thuisbezorgt (4x per week)
 • Dagvers ontbijt (4x per week)
 • Dagverse lunch (4x per week)
 • Dagverse avondmaaltijd (4x per week)
 • Smaakvolle tussendoortjes (4x per week)

Ter info: Gaat jouw voorkeur uit naar maaltijden voor 1, 2 of 3 dagen per week of een personal training sessie meer of minder, dan is dit uiteraard bespreekbaar. Lunch en tussendoortjes worden bij het Ultiem pakket elders ingekocht en de maaltijden dien je zelf op te halen.

Klinkt goed. Laten we kennismaken!

Zij gingen jou voor…

referenties-vince

Vince – “Met zijn humor, relaxte vibe en afwisselende workouts weet Daniël mij altijd te motiveren!”

referenties-arjan

Arjan – “Voor mij is Daniel niet alleen een fitness trainer, maar een allround lifestyle coach. Ik sport 3 tot 4 keer per week, en krijg daarnaast passende maaltijden op maat, om mijn doelen sneller te behalen. Daniel staat 24/7 klaar en dat past goed binnen mijn levensstijl. Een hele dikke aanrader voor iedereen.”

referenties-tess

Tess – “Ergens anders was ik een nummertje, één van de vele sporters. Bij Daniël niet. Hij gaat een persoonlijke band met je aan, onthoudt wat je vertelt en is geïnteresseerd. Doordat hij zelf erg open is voelt het snel vertrouwd.”

Veelgestelde vragen

Aanmelden is mogelijk via de “ik wil kennismaken”-knop op deze pagina of door mij te bellen op +31 (0)6 11 01 86 45.

Op deze pagina bied ik het Ultiem en Ultiem+ pakket. Twee ultieme en unieke manieren om aan jouw algehele fitheid en levensstijl te werken. Het verschil tussen beide pakketten: het Ultiem+ pakket is inclusief ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes allen bereidt door mij én bij jou thuisbezorgt door mij. Bij het Ultiem pakket koop ik jouw lunch en tussendoortjes elders in en dien je alle maaltijden zelf bij mij op te halen.

Wil je liever alleen je trainingssessies bij mij afnemen? Bekijk dan mijn andere aanbod op deze pagina.

Ja, dit is mogelijk! Een proefperiode is vrijblijvend en duurt 2 dagen. De invulling (en kosten) ervan hangt af van het pakket waarin je geïnteresseerd bent (zie vraag 2 voor meer informatie over het verschil tussen het Ultiem en Ultiem+ pakket). De proefperiode bevat 1 personal training sessie.

Wanneer je hier gebruik van wilt maken neem dan contact met mij op via de kennismaak-knop op deze pagina of telefonisch via +31 (0)6 11 01 86 45..

Bij aanschaf van een Ultiem of Ultiem+ vervalt de proefperiode en worden de kosten verrekend met de maandprijs

Wanneer je geïnteresseerd bent in het Ultiem of Ultiem+ pakket dan hoor ik graag van je via de kennismaak-knop op deze pagina of telefonisch via +31 (0)6 11 01 86 45. Na een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en eventuele allergieën, intoleranties en/of dieetwensen (vegetarisch/vegan/etc.) bespreken maak ik een offerte op maat voor je. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid dagen waarop je maaltijden wenst en hoe vaak je wilt trainen. Er worden geen inschrijfkosten gerekend.

Om je een indicatie te geven: Het Ultiem+ pakket inclusief 4 dagen waarop je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes thuisbezorgt krijgt en 3 personal training sessies per week kost per maand € 1999,- ex btw.

De minimale looptijd van beide pakketten is 3 maanden. Wanneer deze voorbij is wordt hij automatisch verlengd voor een zelfde periode.

De trainingen vinden plaats op mijn eigen trainingsstudio op de Goudsesingel 56 te Rotterdam. De trainingen zijn 1-op-1 en afgestemd op jouw doelen en persoonlijke situatie. Op mijn trainingslocatie zijn kleedkamers, douches en kluisjes aanwezig.

Dit hangt af van het type blessure. Wanneer je contact met mij opneemt bespreek ik graag de mogelijkheden met je.

Jazeker. Mijn maaltijden zijn afgestemd op jou als persoon en volledig op maat.

We kunnen dit absoluut bespreken. Houd rekening met een meerprijs, die we netjes in de offerte vooraf met je communiceren.