HEY! Wat super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Om te weten wie of wat er achter de blog schuilt, zal ik me even voorstellen… 

Ik ben Daniel Blinker, 37 jaar, gemaakt op de achterbank van een auto op Curacao en geboren en getogen in het bruisende Rotterdam. Op dit moment beleef ik samen met mijn gezin een lockdown vanwege het virus covid-19 en proberen wij het hoofd boven water te houden omdat mijn sportschool gesloten is.

In mijn jeugd heb ik vele uren op het voetbalveld van Excelsior en Sparta Rotterdam gespendeerd. Daarna heb ik als kok in de mooiste zaken van Nederland mogen werken en toen begon ik me ook echt zorgen te maken over mijn gewicht.

Vanaf het moment dat ik in de keuken begon verloor ik mijn sexy figuur en stortte ik me volledig in mijn werk waarbij ik het heb geschopt tot chef-kok op een vrij jonge leeftijd.

Nu weet je ook wat ze zeggen “een dikke kok is een top kok”; nou ik nam dit iets te letterlijk hahaha.

Omdat ik de kilo’s er weer af wilde hebben, begon ik met afvallen. Ik liep veel hard, ging de sportschool in en at daarbij weinig. De kilo’s gingen er inderdaad af, maar het ‘streefgewicht’ werd steeds lager en lager. Dun vond ik mezelf niet, ik zag alleen maar dikke sprintbenen en ik verloor mijn wapen voor de ladies: mijn kont!

Door opmerkingen vanuit mijn omgeving zag ik gelukkig na een tijdje in dat ik zo niet verder wilde. Ik wilde mijn energie terug! Ik meldde me aan bij de sportschool en verdiepte me in krachttraining en goede voeding.

In de afgelopen jaren heb ik naar mijn idee op mijn eigen manier een balans gecreëerd tussen sporten, eten en genieten. Ik merkte dat ik mijn verhaal wilde delen met de mensen die mij nog niet goed kennen.

Tegenwoordig ben ik personal trainer in Rotterdam en help ik mensen begeleiden naar een gezonde lifestyle maar bovenal naar hun succes op het gebied van training, voeding en mindset, dat is waar ik voor leef.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als personal trainer en chef-kok kan ik je zowel op het gebied van training  als voeding adviseren. Zo ben je niet alleen verzekerd van een effectieve training maar ook van de juiste voeding.

Door dit te delen op social media (blog en Instagram) hoop ik ook anderen hierdoor te inspireren en motiveren! Ik blijf altijd bezig om de fitste versie van mezelf te worden en te blijven, maar daarnaast ken ik ook struggles en gaat het niet altijd vanzelf.

Op mijn blog kun je dus van alles vinden: persoonlijke verhaaltjes, recepten, tips, work outs, challenges, weetjes…. Ik zou zeggen: neem vooral een kijkje! Genoeg over mij. Kijk vooral lekker rond op mijn site en laat vooral een berichtje achter, vind ik hartstikke leuk!

 

Geef een antwoord