PERSONAL TRAINING IN ROTTERDAM

Wil je aan jouw persoonlijke en sportieve doelstellingen werken, ondanks dat je wellicht weinig tijd hebt? Dan is de personal training van DB Sport oplossing voor jou. Bij DB Sport kijken we verder dan alleen het verzorgen van een training. Onze personal trainer helpt jou met het behalen van persoonlijke doelstellingen. Doelstellingen worden door ons omgezet in advies waar training, lifestyle en herstel samenkomen om een optimaal resultaat voor jou te behalen!

Bij DB Sport heb je de mogelijkheid om gebruik van personal training, duo training of small group training te maken. Wij bieden verschillende 1 op 1 trainingen aan en staan ook klaar om bedrijven fitter te krijgen. Tijdens jouw personal training of small group training krijg je hulp van een personal trainer die jouw persoonlijke doelstellingen centraal zet. Met advies op het gebied van training en voeding, helpen we jou aan het optimale resultaat. Bovendien, maken wij het sporten in Rotterdam leuk! Dit kan zowel binnen als buiten bij onze gym in Rotterdam.

begin vandaag
daniel blinker - DB Sport personal trainer Rotterdam

IK WIL JE HELPEN JE DOEL TE BEREIKEN

Mijn naam is Daniël Blinker, als personal trainer in Rotterdam begrijp ik heel goed dat jouw drukke leven in de weg kan zitten van een gezonde leefstijl. Je zou heel graag meer willen sporten maar haakt steeds af vanwege het gebrek aan tijd of motivatie.

Geef niet op! Wat jij nodig hebt is iemand aan je zijde die het beste in je naar boven haalt! Met meer dan 7 jaar ervaring in het geven van personal training kan ik jou helpen de knop om te zetten en te kiezen voor een gezonde leefstijl.

Samen zorgen wij ervoor dat jij je weer gezond en fit gaat voelen, waarbij je ook weer een stuk zelfverzekerder voor de spiegel gaat staan. Bij jouw personal training in Rotterdam met onze gratis intake.
gratis intake

AFSPRAAK INPLANNEN

Wil je lekker komen sporten? Plan dan je afspraak in via de planner widget! Ik wacht op je in de Gym!

Marieke Mol

Marieke Mol
Ondernemer en Senior Beleidsmaker bij de overheid

“IK RAAKTE 25 KILO KWIJT EN RENDE DE 10KM MARATHON”

Dankzij Daniël veranderde mijn kijk op sporten compleet. Ik dacht dat ik geen talent had, maar hij wist me binnen zes maanden van bekaf zijn na 200 meter rennen, naar 10 kilometer rennen bij de Rotterdam Marathon te brengen. In die tijd verloor ik ook nog eens 25 kilo. Het belangrijkste is echter dat ik nu van sport houd! Daniël weet je op unieke wijze te motiveren en elke les is anders en uitdagend. Zijn rustige stem en humor zorgen ervoor dat je elke keer weer gemotiveerd aan de slag gaat. Het resultaat mag er zijn!!

Robert Zoeteweij

Robert Zoeteweij
Senior Accountmanager IT bij Axoft IT en Telekom

“IK RAAKTE RUIM 20 KILO KWIJT EN EET NU GEZOND”

Daniël Blinker is een professional die je inspireert om het beste uit jezelf te halen. Hij combineert zijn kennis over voeding en koken op slimme wijze om een totaalpakket te bieden voor een gezonde levensstijl. Zijn trainingen zijn zeer divers en daardoor extra leuk. Dankzij zijn begeleiding en een aangepast dieet ben ik al ruim 20 kilo afgevallen. Ik raad iedereen aan om met hem aan de slag te gaan, of je nu kilo’s wilt verliezen of gewoon een gezondere levensstijl wilt aannemen.

Marijke Roskam

Marijke Roskam
meest geboekte dagvoorzitter @Sprekershuys

“SPORTEN EN SPIERPIJN DE DANIEL METHODE”

Sinds ik met Daniël train, vind ik sporten en gezond leven leuk! Hij motiveert en haalt het beste uit je naar boven, waardoor je fysiek bezig zijn leuker gaat vinden. In plaats van het constant uitstellen van beweging kijk ik nu uit naar mijn sportieve sessies. Daniël zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en zijn trainingen zijn altijd afwisselend en uitdagend. Spierpijn is voor mij nu iets positiefs en het resultaat van mijn inspanningen is geweldig. Als je ook op zoek bent naar een gezonde en sportieve levensstijl, dan kan ik Daniël zeker aanbevelen!

OP GEWICHT IN 3 STAPPEN

STAP 01.

DOELEN VASTSTELLEN

Waar zet jij de stip op de horizon? Wat wil je heel graag bereiken? En belangrijker nog, wat heb je ervoor over om daar te komen? Wanneer je bij mij komt trainen beginnen we altijd met een goed gesprek zodat ik precies kan inschalen hoe ik jou als personal trainer kan helpen naar echte resultaten. Vervolgens doen we een nul-meting. We meten je lichaamsgewicht, omtrek meting, spier-percentage tot aan je vet-percentage en documenteren alles zodat jouw resultaten meetbaar worden. Vanzelfsprekend wordt deze informatie niet gedeeld met derden.

STAP 02.

ANALYSE VOEDING EN HOUDING

Een goede training is niet compleet zonder gezonde voeding met voldoende bouwstoffen voor je lichaam! We willen voorkomen dat je veel energie stopt in trainingen en dit niet terug kunt zien in de resultaten. Daarom vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden om inzicht te krijgen in jouw voedingspatroon. Daarnaast brengen we in kaart hoe jij staat, zit en beweegt in het dagelijks leven. Vervolgens kijken we eventueel nog naar je ademhaling. Jazeker, ik ga grondig te werk en zorg voor de beste basis zodat jij van maximale resultaten kunt genieten!

STAP 03.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Nu we alles in kaart hebben gebracht en ik je beter heb leren kennen gaan we aan de slag met het echte werk! Wij werken vanuit onze Gym in Rotterdam aan de Goudsesingel. Alle informatie die ik in stap 1 en 2 heb verzameld vormen de basis voor jouw persoonlijke trainingsprogramma. Niemand is hetzelfde en daarom ontwikkel ik een unieke personal training voor jou, rekening houdend met jouw doelstelling en de trainingsfrequentie. Je zult al snel merken dat je meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit. Wie wordt hier niet gelukkig van?

begin vandaag

DE 4 BELOFTES VAN

DB SPORT

Personal training Rotterdam

Ben je op zoek naar personal trainer in Rotterdam? Dan ben je bij DB Sport op het goede adres! Voor alles op het gebied van training en gezonde voeding helpen wij je maar al te graag op weg. Door onze jarenlange ervaring in het begeleiden en helpen van mensen in het bereiken van hun doelen, weten we zeker dat we ook jouw kunnen helpen. Wanneer je samen met ons het traject aan gaat, zal je al snel resultaten zien. Door de juiste begeleiding en de juiste mentaliteit kom je namelijk al heel snel heel ver!

Jouw gecertificeerde personal trainer

Wanneer jij je inschrijft bij DB Sport krijg je een ervaren personal trainer die weet waar hij het over heeft. Toch zegt enkel een persoonlijke sport begeleider niet alles. Wanneer je zelf als sporter bepaalde wensen of klachten hebt, kan dit gemakkelijk worden geïmplementeerd in jou persoonlijke plan. Dit maakt het sporten met onze personal trainer in het centrum van Rotterdam ook écht leuk.

GA VAN ‘TE DRUK OM TE SPORTEN’ NAAR GEMOTIVEERD, GEZOND EN IN VORM! IK BEN JOUW PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM!

gratis afspraak