PERSONAL TRAINING IN ROTTERDAM

Wil je aan jouw persoonlijke en sportieve doelstellingen werken, ondanks dat je wellicht weinig tijd hebt? Dan is de personal training van DB Sport oplossing voor jou. Bij DB Sport kijken we verder dan alleen het verzorgen van een training. Onze personal trainer helpt jou met het behalen van persoonlijke doelstellingen. Doelstellingen worden door ons omgezet in advies waar training, lifestyle en herstel samenkomen om een optimaal resultaat voor jou te behalen!

Bij DB Sport heb je de mogelijkheid om gebruik van personal training, duo training of small group training te maken. Wij bieden verschillende 1 op 1 trainingen aan en staan ook klaar om bedrijven fitter te krijgen.

Tijdens jouw personal training of small group training krijg je hulp van een personal trainer die jouw persoonlijke doelstellingen centraal zet. Met advies op het gebied van training en voeding, helpen we jou aan het optimale resultaat. Bovendien, maken wij het sporten in Rotterdam leuk! Dit kan zowel binnen als buiten bij onze gym in Rotterdam.

begin vandaag

IK WIL JE HELPEN JE DOEL TE BEREIKEN

Mijn naam is Daniël Blinker, als personal trainer in Rotterdam begrijp ik heel goed dat jouw drukke leven in de weg kan zitten van een gezonde leefstijl. Je zou heel graag meer willen sporten maar haakt steeds af vanwege het gebrek aan tijd of motivatie.

Geef niet op! Wat jij nodig hebt is iemand aan je zijde die het beste in je naar boven haalt! Met meer dan 7 jaar ervaring in het geven van personal training kan ik jou helpen de knop om te zetten en te kiezen voor een gezonde leefstijl.

Samen zorgen wij ervoor dat jij je weer gezond en fit gaat voelen, waarbij je ook weer een stuk zelfverzekerder voor de spiegel gaat staan. Bij jouw personal training in Rotterdam met onze gratis intake.

gratis intake
Marieke Mol

Marieke Mol
Ondernemer en Senior Beleidsmaker bij de overheid

“IK RAAKTE 25 KILO KWIJT EN RENDE DE 10KM MARATHON”

Eerlijk gezegd had ik het opgegeven. Ik heb gewoon geen talent voor sport, dacht ik. Als kind vond ik het al niet leuk en ook nu had ik er geen zin in. Totdat ik Daniël tegenkwam. Binnen zes maanden ging ik van bekaf zijn na het rennen van 200m naar de trein naar 10km rennen bij de Marathon van de Rotterdam. In die korte tijd raakte ik dankzij de trainingen en voedingsadviezen van Daniël 25 kilo kwijt. En het allerbelangrijkste; sindsdien vind ik sport leuk!

Met Daniël ben je verzekerd van een goede motivator. Geen enkele les is hetzelfde. Saai wordt het nooit. In plaats van drillen weet hij je met een rustige stem en een enorme dosis humor aan de slag te krijgen. Het resultaat mag er zijn!

Robert Zoeteweij

Robert Zoeteweij
Senior Accountmanager IT bij Axoft IT en Telekom

“IK RAAKTE RUIM 20 KILO KWIJT EN EET NU GEZOND”

Daniël Blinker is een professional. Hij weet je zo te raken dat je het uiterste uit jezelf wilt halen. Zijn kennis over eten en koken zet hij op een slimme manier in om zo een totaalpakket te creëren voor een gezonde levensstijl.

Zijn trainingen zijn divers, dit maakt elke training weer extra leuk.

Ik ben nu, in combinatie met een aangepast dieet, ruim 20 kilo afgevallen en ik raad iedereen aan met hem aan de slag te gaan, zowel voor het verliezen van kilo’s of voor het aangaan van een gezonde levensstijl.

Marijke Roskam

Marijke Roskam
meest geboekte dagvoorzitter @Sprekershuys

“IK KIJK NU UIT NAAR MIJN SPORTIEVE SESSIES EN SPIERPIJN”

Sporten en gezond leven is leuk sinds ik met Daniël train! Hij motiveert, haalt het beste uit je naar boven en zorgt ervoor dat je uitkijkt naar fysiek bezig zijn.

In plaats van het constant uitstellen van beweging kijk ik nu uit naar mijn sportieve sessies. Spierpijn is tof, gespierder worden daarna nog mooier!

OP GEWICHT IN 3 STAPPEN

STAP 01.

DOELEN VASTSTELLEN

Waar zet jij de stip op de horizon? Wat wil je heel graag bereiken? En belangrijker nog, wat heb je ervoor over om daar te komen? Wanneer je bij mij komt trainen beginnen we altijd met een goed gesprek zodat ik precies kan inschalen hoe ik jou als personal trainer kan helpen naar echte resultaten. Vervolgens doen we een nul-meting. We meten je lichaamsgewicht, omtrek meting, spier-percentage tot aan je vet-percentage en documenteren alles zodat jouw resultaten meetbaar worden. Vanzelfsprekend wordt deze informatie niet gedeeld met derden.

STAP 02.

ANALYSE VOEDING EN HOUDING

Een goede training is niet compleet zonder gezonde voeding met voldoende bouwstoffen voor je lichaam! We willen voorkomen dat je veel energie stopt in trainingen en dit niet terug kunt zien in de resultaten. Daarom vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden om inzicht te krijgen in jouw voedingspatroon. Daarnaast brengen we in kaart hoe jij staat, zit en beweegt in het dagelijks leven. Vervolgens kijken we eventueel nog naar je ademhaling. Jazeker, ik ga grondig te werk en zorg voor de beste basis zodat jij van maximale resultaten kunt genieten!

STAP 03.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Nu we alles in kaart hebben gebracht en ik je beter heb leren kennen gaan we aan de slag met het echte werk! Wij werken vanuit onze Gym in Rotterdam aan de Goudsesingel. Alle informatie die ik in stap 1 en 2 heb verzameld vormen de basis voor jouw persoonlijke trainingsprogramma. Niemand is hetzelfde en daarom ontwikkel ik een unieke personal training voor jou, rekening houdend met jouw doelstelling en de trainingsfrequentie. Je zult al snel merken dat je meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit. Wie wordt hier niet gelukkig van?

begin vandaag

DE 4 BELOFTES VAN DB SPORT

GA VAN ‘TE DRUK OM TE SPORTEN’ NAAR GEMOTIVEERD, GEZOND EN IN VORM!
IK BEN JOUW PERSONAL TRAINER IN ROTTERDAM!

gratis afspraak